Projectmanager

'Als alle beelden, kleuren en smaken bij elkaar zijn goed bevonden, zal er een traject worden gestart van voorbereiding tot daadwerkelijke realisatie. De projectmanager is een specialist in het omzetten van ideeën naar een tastbaar product'

Met bouwbegeleiding grip op bouwen
Een bouwproject is een ingewikkeld proces waarin steeds weer een goede afweging tussen kwaliteit, prijs en tijd moet worden gemaakt. Gaat u een huis bouwen of verbouwen? Dan is het belangrijk om te weten welke mogelijkheden er zijn die uw woning beter, mooier of goedkoper kunnen maken. Wilt u weten of u niet te veel betaalt en of u meerwerk kunt verwachten? Dan kunt u een bouwbegeleider inschakelen. Wij begeleiden projecten van ontwerp tot en met realisatie, maar het is ook mogelijk om ons in te schakelen in elke gewenste fase van het bouwproces.

Multi-tec bouwbegeleiding maakt bouwen transparant
We maken uw bouwproject zo transparant mogelijk en leesbaar voor iedereen. Om alles zo helder mogelijk te houden, is onze projectmanager voor u en de andere partijen het vaste aanspreekpunt. Dat geeft rust en zo worden misverstanden voorkomen. Met Multi-tec bouwbegeleiding heeft u alles goed geregeld en houdt u grip. Dat scheelt u zorgen, tijd en veel geld.
 

Dit kan een bouwbegeleider/projectmanager voor u realiseren:

 • Programma Van Eisen, ontwerp of technische omschrijving maken
 • Beoordelen tekeningen van de architect
 • Een begroting maken of beoordelen
 • Het selecteren van aannemers en onderaannemers 
 • Onderhandelen met uitvoerende partijen
 • Het bewaken van de voortgang van het werk
 • Het helpen bij de voortgang ten aanzien van keuzes maken
 • Het beoordelen van meerwerk en andere rekeningen
 • Bouwvergaderingen organiseren, inclusief vastlegging 
 • Het schouwen bij de oplevering en afronding daarvan
 • Alle partijen goed informeren en aansturen

Bouwbegeleiding in alle fasen het bouwproces
Bij een grote verbouwing, nieuwbouw of renovatie hoort een gedegen stappenplan dat begint met een Programma Van Eisen (PVE) en eindigt met de oplevering. Daar tussenin horen zaken als: een goed ontwerp, de bouwaanvraag en een ervaren bouwmanager op de werkvloer. Vraagt u zich af in welke fase u bouwbegeleiding nodig heeft? Dit zijn de acht belangrijke fasen in een bouwproject.

 

Uw nieuwbouw of verbouwing in acht stappen

 

Stap 1: een Programma Van Eisen (PVE) opstellen

Stap 2: een schetsontwerp maken

Stap 3: het definitieve ontwerp

Stap 4: de technische omschrijving (ook wel bestek)

Stap 5: omgevingsvergunning & offertes aanvragen

Stap 6: de onderhandeling

Stap 7: de uitvoering

Stap 8: de oplevering

Wat kan Multi-tec bouwbegeleiding voor u doen?

Onze projectmanager kan u vanaf het begin van uw bouwproject bijstaan. Als u het project liever zelf begeleidt en behoefte heeft aan ondersteuning, kan dat ook. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Multi-tec kan uw verbouwing ook aannemen. Volledig inclusief facturatie: eenvoudig, overzichtelijk en volledig transparant. Turn-key: van ontwerp tot en met realisatie.

'Bouwen en ontwikkelen doen we samen'