Met bouwbegeleiding grip op uw bouwproject

Heeft u bouwplannen? Bouwen is een complex proces met vaak onverwachte tegenvallers. Als u alles rond uw verbouwing of nieuwbouw goed geregeld wilt hebben, kunt u dit het beste overlaten aan een professionele bouwbegeleider. Hierdoor houdt u grip, en kunnen er veelal meerkosten worden bespaard. Het scheelt u zorgen, tijd en veel geld.
 

Dit zijn de voordelen van multi-tec bouwbegeleiding

  • transparantie, alle informatie over uw bouwproject in één hand
  • iemand met kennis van zaken stelt uw belang centraal
  • er is toezicht of de aannemer, onderaannemers,  volledig in uw belang handelt
  • het meeste wordt voor u geregeld, wat u veel tijd en energie bespaart
  • een goed bewaakt budget en geen onnodige meerkosten
  • terugkijken op een soepel verlopen bouwproject met een goed resultaat

Met bouwbegeleiding grip op bouwen
Een bouwproject is een ingewikkeld proces waarin steeds weer een goede afweging tussen kwaliteit, prijs en tijd moet worden gemaakt. Gaat u een huis bouwen of verbouwen? Dan is het belangrijk om te weten welke mogelijkheden er zijn die uw woning beter, mooier of goedkoper kunnen maken. Wilt u weten of u niet te veel betaalt en of u meerwerk kunt verwachten? Dan kunt u een bouwbegeleider inschakelen. Wij begeleiden projecten van ontwerp tot en met realisatie, maar het is ook mogelijk om ons in te schakelen in elke gewenste fase van het bouwproces.

Multi-tec bouwbegeleiding maakt bouwen transparant
We maken uw bouwproject zo transparant mogelijk en leesbaar voor iedereen. Om alles zo helder mogelijk te houden, is onze projectmanager voor u en de andere partijen het vaste aanspreekpunt. Dat geeft rust en zo worden misverstanden voorkomen. Met Multi-tec bouwbegeleiding heeft u alles goed geregeld en houdt u grip. Dat scheelt u zorgen, tijd en veel geld.

 

'Als alle beelden, kleuren en smaken bij elkaar zijn goed bevonden, zal er een traject worden gestart van voorbereiding tot daadwerkelijke realisatie. De projectmanager is een specialist in het omzetten van ideeën naar een tastbaar product'