Van ontwerp tot realisatie

Het zal u duidelijk zijn dat het verbouwen van uw woning, kantoor, winkel en of hotel, U de nodige tijd, kennis en energie kost. Om maar niet te praten van de tijd als er daadwerkelijk zaken moeten worden opgenomen en werken moeten worden uitgevoerd en begeleid. Wij van Multi-tec, willen U daarmee ontzorgen.

Multi-tec is de partner in het geven van adviezen, maken van plannen en begrotingen op het gebied van uw verbouwingsactiviteiten. Aanvullend kan Multi-tec zorg dragen voor de algehele bouwbegeleiding als projectmanager en kan eveneens u volledig ontlasten door het volledige project bij één partij te plaatsen zodat een turn-key oplevering mogelijk is.

Met bouwbegeleiding grip op uw bouwproject
Heeft u bouwplannen? Bouwen is een complex proces met vaak onverwachte tegenvallers. Als u alles rond uw verbouwing of nieuwbouw goed geregeld wilt hebben, kunt u dit het beste overlaten aan een professionele bouwbegeleider. Hierdoor houdt u grip, en kunnen er veelal meerkosten worden bespaard. Het scheelt u zorgen, tijd en veel geld.

Dit zijn de voordelen van multi-tec bouwbegeleiding

het meeste wordt voor u geregeld, wat u veel tijd en energie bespaart
  • transparantie, alle informatie over uw bouwproject in één hand
  • iemand met kennis van zaken stelt uw belang centraal
  • er is toezicht of de aannemer, onderaannemers,  volledig in uw belang handelt
  • een goed bewaakt budget en geen onnodige meerkosten
  • terugkijken op een soepel verlopen bouwproject met een goed resultaat

Meer weten over bouwen en wat een bouwbegeleider doet? Neem vrijblijvend contact op met 085 401 68 18, vul het contactformulier in of e-mail naar info@multi-tec.nl